Vuonosta saat monipuoliset kampaamo- ja parturipalvelut koko perheelle, juhlakampaukset arkeen ja juhlaan, ja kihartamiskäsittelyt kaikenpituisille hiuksille. Tutustu myös hiusten energialeikkaukseen!

 

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkaustekniikka, jonka tavoitteena on edistää energian virtausta hiuksissasi ja kehossasi. Se myös tasapainottaa Sinun sisäistä ja ulkoista kauneuttasi.

Energialeikkaus alkaa rentouttavalla ja harmonisoivalla hieronnalla (20–30 min). Hieronta stimuloi verenkiertoa hiuspohjassa ja käynnistää puhdistavan prosessin kehossa. Leikkaan ja hieron harvoin peilin edessä, jotta se olisi ihanampaa ja rauhoittavampaa asiakkaalle. Suositellaan leikkaamaan hiljaisuudessa, jotta prosessi olisi enemmän meditatiivinen ja syvällisempi.

Leikkaustekniikan tarkoitus on luoda kaunis, helposti hoidettava ja yksilöllinen kampaus. Tällä tavalla hiustesi oma vahvuus ja luonne pääsee esille. Leikkauksen lopussa tasapainotan energiakenttäsi. Energialeikkauksen jälkeen:

  • Hiustenkasvu on stimuloitunut ja hiustenlähtö yleensä vähentynyt
  • Hiuksesi tuntuvat paksummilta ja ilmavammilta
  • Hiuksesi luonnolliset kiharat ja taipuisuus ovat päässeet esiin
  • Tunnet itsesi rauhallisemmaksi
  • Kampauksesi säilyttää muotonsa kauemmin

Energialeikkaus tarjoaa kokonaisvaltaisen, harmonisoivan ja virkistävän hoidon, joka puhdistaa ja stimuloi kehon ja sielun.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ihanan rauhoittava hierontamenetelmä koko keholle ja sielulle, ja sen juuret juontavat yli tuhat vuotta vanhaan Ayurveda-perinteeseen. Ayurveda tarkoittaa ”elämän tiedettä”. Se on noin 5 000–6 000 vuotta vanha lääketiede Intiasta. Hartioissa, yläselässä, kyynärpäissä, päässä ja kasvoissa mahdollisesti olevat lihassolmut ja jännitteet hierotaan pois tehokkaasti, kevyesti ja rytmisesti 30–45 minuutin ajan. Hieronta lisää usein hiustenkasvua sekä volyymia että kiiltoa hiuksiin. Hoitoa voidaan täydentää kasviöljyillä ja eteerisillä öljyillä.

Intialainen päähieronta on erittäin suositeltavaa kaikille, jotka haluavat päästä eroon stressistä ja arkeen liittyvistä ongelmista. Se sopii Sinulle kun haluat hemmotella itseäsi hetken ja samalla nauttia ja rentoutua. Hieronnan voi hyvin yhdistää ekologiseen hiustenhoitoon, energialeikkaukseen ja hiuksia tasapainottaviin hoitoihin. Suosittelen hoitosarjaa Sinulle, jolla on ongelmia hiuksissa ja/tai hiuspohjassa. Tavoitteena on:

  • Aktivoida elimistön puhdistumista
  • Vahvistaa ja edistää päänahan verenkiertoa
  • Lisätä ravinteita hiuksiin
  • Auttaa kehon omaa parannuskykyä
  • Tasapainottaa kehon energiaa ja välittää rauhaa ja hiljaisuutta

Käsittelyn jälkeen on tärkeää levätä ja rentoutua.

Hoitoa ei suositella, jos sinulla on krooninen sairaus, kuume, olet päihtyneenä tai jos olet hiljattain ollut osallisena onnettomuudessa. Kevyempi hoito on suositeltavaa, jos olet raskaana.